PressisPOS:Med nye skatteregler 2016
70d1d86665
0 varer
SettingsManage template
Logg inn X

PressisPOS

PressisPOS er en frittstående kasseløsning som tar utgangspunkt i å samarbeide med regnskapssystemene Mamut og Visma eAccounting. Alt av kunder, ordre, produkter og salgsinnstillinger blir hentet fra regnskapssystemet, og salgene fra kassa samkjøres med regnskapets struktur. Kassa kan behandle både kontantsalg og salgsordre opprettet i Mamut One, og tilbyr i tillegg administrasjon av produkter og kunder.

Rapporter

Dagsrapporter hentes direkte ut av kassa på slutten av dagen, under utførelse av dagsoppgjør (Z-rapport). Kontantsalg registreres i regnskapet per dagsoppgjør, og blir øyeblikkelig bilagsført ved synkronisering. Utover dette tilbyr kassasystemet salgsrapporter som kan hentes ut til enhver tid.

Integrasjon mot Mamut One  

Etterhvert som du legger inn ny informasjon i ett av programmene, vil det andre programmet automatisk synkroniseres. Med dette letter du arbeidet ditt, da du til enhver tid kan forholde deg til ett av programmene.

Produkter og kunder

Produkt- og kunderegister kan behandles og oppdateres fra begge sider av synkroniseringen. Bilder og EAN-koder kan knyttes mot produkter i kassa for enklere håndtering av salg og ordre. Kunder kan opprettes sammen med salg, og registreres i Mamut One ved synkronisering.

Salg    

PressisPOS godtar betalinger på kontant, bankkort og kredittkort. Betalingene blir ført etter kontoplan fra regnskapssystemet. Programmet er integrert med betalingsterminaler fra Point, og inkluderer avstemming fra terminalen på dagsoppgjøret. Løpende orde kan opprettes på registrerte kunder, som enten kan bli betalt i kassa senere eller behandles videre i Mamut One. Systemet lar deg opprette forskjellige brukere, som har en rekke egendefinerte rettigheter, som for eksempel tilgang til prisendringer og rabatter. 

Kasseloven    

Skatteetaten kommer med nye forskrifter for utvikling og bruk av kassasystemer som trer i kraft f.o.m 1.01.2017. Forskriftene er oppdatert i det formål at svart virksomhet i henhold til kontantsalg lettere skal kontrolleres. Alle virksomheter som driver kontantsalg er pålagt å benytte kassasystemer som opprettholder disse forskriftene f.o.m 01.01.2019. Kravene omfatter hovedsakelig innføring av nødvendige opplysninger i X- og Z-rapport, samt sikring av elektronisk journal. Versjon 2.0 av PressisPOS vil oppfylle alle kravene fra staten og vil våre oppdatert innen det nye lovverket trer i kraft.

Integrasjon mot Visma 

Med synkroniseringstjenesten for Visma eAccounting og PressisPOS kan du enkelt knytte din virksomhets butikk direkte mot Visma eAccounting. Løsningen baserer seg på en toveis forbindelse mellom kassa og regnskapssystemet, og lar deg synkronisere alt av ordre, kunder og produkter. Kommunikasjonen mellom de to kan kontrolleres gjennom sync-applikasjonen, som gir deg en god oversikt over hva som overføres. Tjenesten forener dataene fra de to programmene til et oversiktlig dataregister.

Pressis Consulting AS
Trollåsveien 4,
1414 TROLLÅSEN

Tlf: +47 21 53 03 00
E-mail: Info@Pressis.com


2003-2016 © Pressis AS  

  Outlook Web Access