Pressis Webshop kontakter
9cb79e4afd
0 varer
SettingsManage template
Logg inn X

Kunder og Kontakter

Min side

I Pressis WebShop kan kundene registrere seg og få en egen innlogging med tilgang til Min Side. Her vil de få opp egen ordre/faktura historikk som hentes direkte fra Mamut One. Kundene vil også kunne få opp en oversikt over alle produkter de har lagt til i sin Ønskeliste. De kan selv gå inn og endre sine egne kontaktopplysninger som synkroniseres og oppdateres i Mamut One. Det er også mulig å skrive ut produktkatalog med kundespesifiserte priser.


Kredittgrense / Kredittsperre

Gjennom instillinger i Mamut vil det være mulig å sette en ønsket kredittgrense for kundene. Ved nådd kredittgrense vil betalingsrisikoen for nye  kjøp kunne videreføres til andre aktører. Kunden kan da kun betale med kredittkort / Klarna.

Reskontro

Med denne funksjonen kan du tilby kunden en oversiktlig fremstilling av hvilke fakturaer som er betalt, og hvilke som eventuelt har forfalt.
Flere brukere pr firma

Det er ingen begrensning på hvor mange brukere pr. firma som kan handle i nettbutikken. Gjennom ordrebestillingen vil det være lett å spore hvem som har foretatt bestilling.

Pressis Consulting AS
Trollåsveien 4,
1414 TROLLÅSEN

Tlf: +47 21 53 03 00
E-mail: Info@Pressis.com


2003-2016 © Pressis AS  

  Outlook Web Access