Pressis Webshop Produkter
2664f8f3e3
0 varer
SettingsManage template
Logg inn X

Pressis Webshop Produkter

Import av produkter fra Mamut One 

Produktregistret i Mamut One synkroniseres direkte mot Pressis Webshop. Endringer som blir utført i nettbutikken blir dermed synkronisert til Mamut One og vice versa slik  at all informasjon er oppdatert på alle sider til enhver tid.

Produktgruppe via admin (Sponset link)

Opprett en egen gruppe «Online» som du kan legge produkter i via Admin, f.eks. nyheter, tilbud og kampanjer. Merk at denne gruppen ikke synkroniseres til Mamut.

Produktanmeldelser

Det er støtte for å la brukere skrive inn produktanmeldelser. Denne funksjonen kan aktiveres/deaktiveres på hvert enkelt produkt.

Produkter på egne sider (Utstillingsvindu)

Her kan du opprette en visningsdel som kan legges ut på egne sider, f.eks hvis du ønsker å vise produkter på forsiden.

Produkt Video

Det er mulig å legge inn maks 5 videosnutter pr. produkt.

Produktgruppe beskrivelse

Du kan selv legge inn bskrivende tekst og bilder for hver produktgruppe.

Strukturvare

Benytter du Strukturvarer i Mamut One,vil du ha muligheten til å vise disse helt eller delvis i innstilllinger

Webshop produkter

Produkt i flere produktgrupper

Dersom du ønsker å ha et produkt i flere ulike grupper, tilbyr vi en egen funksjon for dette i Pressis Webshop. Det vil dermed ikke være et behov for å opprette flere produkter for å ha produktet i flere grupper.

Anbefalte produkter

Det er mulighet til å anbefale ekstra produkter selv. Dette kan være produkter tilhørende i samme kategori, eller produkter som passer til det produktet kunden har valgt.

Andre har også handlet

Når kunden velger produkter i Pressis WebShop vil de i tillegg kunne se hvilke produkter andre kunder har kjøpt.

Ønskeliste

Det er støtte for å legge til produkter i ønskeliste som kunden senere enkelt kan finne tilbake til under Min Side. Her kan kunden direkte handle  de varer som ligger i ønskelisten.

Full lagerstyring

Du velger selv hvordan lagerstatus på produkter skal fremkomme i nettbutikken. Visningsvalget hentes direkte fra innstillingene på Produkt i Mamut One og er synkronisert til enhver tid.

Individuell visning av produkter ved innlogging

Pressis WebShop kan tilpasse visning av forskjellige produkter til forskjellige kunder basert på innlogging. Dette vil gi en enkel navigering for kunder med faste produkter. Du kan velge om kundene også skal få se enkelte produkter, uten å ha mulighet til å bestille disse samt velge om prisen skal vises eller ikke.

Integrasjon mot Prisjakt & Miinto

En prisfil blir sendt til Prisjakt.no to ganger om dagen slik at prisen på produktene blir oppdatert  på både Prisjakt.no og Miinto.no

Kampanjekode

Rabattkoder, kupongkoder, kampanjekoder eller kuponger - kjært barn har mange navn - men felles for alle disse navnene er rabatter. Bak disse ordene skjuler det seg som regel en rabatt, fri frakt eller en annen fordel i en nettbutikk. Det er derfor mulig å opprette kampanjekoder som gir rabatter på produkter i nettbutikken din.

Bonusprogram

Bedrifter må hele tiden finne frem nye måter å vinne kampen om forbrukernes lommebøker på. Alle ønsker seg lønnsomme og lojale kunder. Dette har resultert i at det lanseres stadig nye lojalitetsprogrammer, også kalt for bonusprogrammer, som skal belønne bedriftenes beste kunder. Økt bruk av smarttelefoner er med på å øke omfanget av ulike bonusprogrammer. I Pressis Webshop vil du derfor kunne opprette ulike bonusprogrammer for kundene dine, slik at de gjennom kjøp kan spare opp poeng som senere kan brukes til å kjøpe andre produkter.

Varianthåndtering

Pressis WebShop støtter fullt ut varianthåndtering i Mamut One E5 og gir deg mulighet til å velge mellom f.eks. farge og størrelse i Pressis WebShop. Variantene viser individuell lagerstatus og eventuelle individuelle priser. Fargevarianter kan vises i forskjellige «paletts» (fargeikoner). Ved å klikke på ønsket farge åpnes et eget, individuelt bilde av varevarianten i den aktuelle fargen.

Bilder

Det er støtte for inntil 5 bilder av hvert produkt i Pressis WebShop og du administrerer disse enkelt ved f.eks. bytting av hovedbilde. Du velger selv hvilket bilde som skal være standard. Dette bilde vil bli synkronisert tilbake til Mamut One. Alle bilder støtter zoom-funksjoner.

Pressis Consulting AS
Trollåsveien 4,
1414 TROLLÅSEN

Tlf: +47 21 53 03 00
E-mail: Info@Pressis.com


2003-2016 © Pressis AS  

  Outlook Web Access