9b74fd971e
0 varer
SettingsManage template
Logg inn X

PressisPOS Kassesystem:

PressisPOS er et egenutviklet system, som kan bidra til en enklere hverdag for deg i salg og handelsbransjen. Den nye kasseloven tredde i kraft 01.01.19. Det vil si at alle med gammelt kassesystem må oppgradere til en ny løsning eller bytte leverandør av POS.

Selv om vi nå er inne i tiden hvor gamle systemer som Mamut Butikkdata osv. har sluttet å fungere, er det ikke for sent å finne en seriøs forhandler av POS. Vi i Pressis Consulting AS mener vi har den beste løsningen på markedet når det kommer til synkronisering mellom 2 eller flere systemer knyttet opp med regnskapsprogrammene PowerOffice Go, Mamut og Visma eAccounting.

For deg som kunde, i den store jungelen av aktører som vil tilby deg nytt kassesystem, er det viktig å forstå hva synkronisering egentlig betyr. Vi mener dette ordet blir brukt feil.  Dette fordi det som oftest blir brukt ved manuelle filoverføringer. Dette mener vi er feil. Synkronisering er en dialog mellom to systemer. Kassesystemet og regnskapsprogrammet (ERP).

 

PressisPOS synkroniserer all informasjon over til det valgte ERP-systemet, slik at all innhold til enhver tid er oppdatert. Det vi kan tilby av synkronisering er at det oppdateres informasjon begge veier til følgende ERP-systemer:

Etter hvert som det legges inn ny informasjon i regnskapsprogrammet, vil den automatisk synkroniseres med kasseløsningen. Med dette lettes arbeidet, slik at det vil være mulig å forholde seg til bare et av programmene.

Funksjonene til PressisPOS

Kasseloven:

Skatteetaten kom med nye forskrifter for utvikling og bruk av kassesystemer som tredde i kraft f.o.m 01.01.2017. Forskriftene er oppdatert i det formål, at svart virksomhet i henhold til kontantsalg lettere skal kontrolleres. Alle virksomheter som driver kontantsalg er pålagt å benytte kassesystemer som opprettholder disse forskriftene f.o.m 01.01.2019. Kravene omfatter hovedsakelig innføring av nødvendige opplysninger i X- og Z- rapport, samt sikring av elektronisk journal. PressisPOS oppfyller alle kravene fra staten.  

PressisPOS- Synk modul:

Det som gjør kassesystemet PressisPOS så unikt er den sterke synkroniseringen mellom POS og det valgte ERP-systemet. Synk-modulen installeres der hvor ERP-systemet er lagret. Dette gjør at synk-modulen kan hente og oppdatere informasjon og endringer på alle plattform uten at du må legge inn lik informasjon flere steder. Dette fører til full oppdatering hele tiden. 

«Vi er fornøyd med kassesystemet,

enkelt og brukervennlig

I tillegg er vi er kjempefornøyd

med både oppfølging og support»

 

Agnetha Larsson

Namdal Maritime AS 

«Leverandøren har en support

og utviklingsavdeling

som er tett integrert,

med meg som kunde. 

Jeg opplever derfor rask løsning

av problemer og endringsønsker.»

 

Anne-Grethe Falling

Garnbutikken AS

«jdgdnv jvså DVM VDS ISJG

VOKC SNVØ Jahfc vncjs

adgnsbv rjdvm sndo v l

ngvjabdv sl osdrv fnvadfx

weusodjv erhud ghvosj mghfv

hvdgfoh v.»

 

Sanjay Duggal

Pressis AS 

Use Edit button to edit content
Use Edit button to edit content

Pressis AS

Trollåsveien 4, 1414 TROLLÅSEN • Telefon: 21 53 03 00 •E-post:post@Pressis.com