9b74fd971e

 

PressisPOS bidrar til en enklere hverdag for deg i salgs-og handelsbransjen.

 

For oss i Pressis er det viktig å levere kvalitet. Vi mener vi har utviklet den beste løsningen når det gjelder synkronisering mellom to eller flere systemer knyttet opp mot de mest brukte regnskapsprogrammene.
Med synkronisering mener vi en automatisk dialog mellom to systemer, at kassesystemet ditt snakker med regnskapsprogrammet (ERP) du bruker. 

 

Ingen dobbel registrering

PressisPOS synkroniserer all informasjon til ditt valgte ERP-systemet, slik at alt av grunndata er til enhver tid oppdatert. Når det legges inn ny informasjon i regnskapsprogrammet, vil systemet automatisk synkronisere mot kasseløsningen.
 

Koble flere kassepunkt til samme database?

Med kassasystemet PressisPOS har du som kunde, med flere kjøpspunkter, muligheten til å koble opp flere kassepunkt til samme database. Dette betyr at du kan lage et ordre i det ene kassepunktet og hente det samme ordre opp i et annet kassepunkt. Dette uavhengig av brukeren som er innlogget i POS. X-rapporten følger brukeren, mens hvert kassepunkt har en selvstendig Z-rapporter som legger seg inn i ERP-systemet. 
 

PressisPOS Synk-modul:

Det som gjør kassesystemet PressisPOS så unikt er den sterke synkroniseringen mellom POS og det valgte ERP-systemet. Synk-modulen installeres der hvor ERP-systemet er lagret. Dette gjør at synk-modulen kan hente og oppdatere informasjon og endringer på alle plattform uten at du må legge inn lik informasjon flere steder. Dette fører til full oppdatering hele tiden. 

 

Visma eAccounting
Visma eAccounting
Visma eAccounting

 

 

PressisPOS Komplett

Pressis POS Poweroffice Go  (komplett )En komplett pakke til deg som trenger nytt utstyr.
Pakken inneholder: PressisPOS, synk-modul til valgt ERP-system, strekkodeleser, kasseskuff, lisens på Windows, kvitteringsskriver og touch-skjerm. 
Kontakt oss for pris 

Vi tilbyr synkronisering mot følgende ERP-systemer:

PowerOffice Go
Visma eAccounting

Mamut

Tripletex

Unieconomy

24SevenOffice