a24b87ca74

 

Litt om Pressis Software

Pressis Software er et heleid norsk selskap som ble etablert på Kolbotn i 2003. Vi har siden oppstart levert kassesystemer og integrasjoner med fokus på kvalitet og pris.

Våre kunder har alt de trenger dersom de velger oss som leverandør. Med kun et kontaktpunkt å forholde seg til, bidrar dette til reduserte kostnader og frustrasjon.

Gründerne i Pressis kommer fra regnskaps-og databransjen. De opplevde store utfordringer med integrasjoner av tredjeparts systemer samt leverandører som skyldte på hverandre når det ikke fungerte. Da bestemte de seg for å starte opp eget firma. Fokuset skulle være å få stabile systemer med sømløs integrasjon på kryss og tvers. Dette har resultert i at vi har pr idag,  full kontroll hele veien. I dag er vi anbefalt leverandør av flere regnskapsbyråer og kjedeansvarlige i hele Norge. 

Pressis har gjentatte ganger blitt kåret til årets forhandler hos Mamut og vant en rekke konkurranser de arrangerte blant forhandlerne.
Alle som jobber hos Pressis finner stor glede i å kunne hjelpe små og mellomstore bedrifter med å levere gode systemer som forenkler hverdagen. Vi får ofte tilbakemeldinger på at vi har rask responstid og kundene føler seg ivaretatt, uansett hva henvendelsen gjelder.
Vil du bli bedre kjent med oss i Pressis Software AS, er det bare stikke innom for en kopp kaffe eller slå på tråden for en hyggelig prat.