9cb79e4afd
0 varer
SettingsManage template
Logg inn X

Kunder og Kontakter

Min side

I Pressis WebShop kan kundene registrere seg og få en egen innlogging med tilgang til Min Side. Her vil de få opp egen ordre/faktura historikk som hentes direkte fra Mamut One. Kundene vil også kunne få opp en oversikt over alle produkter de har lagt til i sin Ønskeliste. De kan selv gå inn og endre sine egne kontaktopplysninger som synkroniseres og oppdateres i Mamut One. Det er også mulig å skrive ut produktkatalog med kundespesifiserte priser.

Reskontro

Med denne funksjonen kan du tilby kunden en oversiktlig fremstilling av hvilke fakturaer som er betalt, og hvilke som eventuelt har forfalt.

Kredittgrense / Kredittsperre

Gjennom instillinger i Mamut vil det være mulig å sette en ønsket kredittgrense for kundene. Ved nådd kredittgrense vil betalingsrisikoen for nye  kjøp kunne videreføres til andre aktører. Kunden kan da kun betale med kredittkort / Klarna.

 
 

Flere brukere pr firma

Det er ingen begrensning på hvor mange brukere pr. firma som kan handle i nettbutikken. Gjennom ordrebestillingen vil det være lett å spore hvem som har foretatt bestilling.

Pressis AS

Trollåsveien 4, 1414 TROLLÅSEN • Telefon: 21 53 03 00 •E-post:post@Pressis.com