07ab80941e
0 varer
SettingsManage template
Logg inn X

 Visma eAccounting – PressisPOS

Integrert kasseløsning for Visma eAccounting

Med synkroniseringstjenesten for Visma eAccounting og PressisPOS kan du enkelt knytte din virksomhets kassesystem direkte mot Visma eAccounting. Løsningen baserer seg på en toveis forbindelse mellom kassesystemet og regnskapssystemet, og lar deg synkronisere alt av ordre, kunder og produkter. Kommunikasjonen mellom de to kan kontrolleres gjennom sync-applikasjonen, som gir deg en god oversikt over hva som overføres. Tjenesten forener dataene fra de to programmene til et oversiktlig dataregister.

PressisPOS

PressisPOS er en frittstående kasseløsning som tar utgangspunkt i å samarbeide med regnskapssystemene Mamut og Visma eAccounting. Alt av kunder, ordre, produkter og salgsinnstillinger blir hentet fra regnskapssystemet og salgene fra kassa integrert med regnskapets struktur. Kassa kan behandle både kontantsalg og salgsordre opprettet i Visma og tilbyr i tillegg administrasjon av produkter og kunder.

Produkter og kunder

Produkt- og kunderegister kan behandles og oppdateres fra begge sider av synkroniseringen. Bilder og EAN-koder kan knyttes mot produkter i kassa for enklere håndtering av salg og ordre. Kunder kan opprettes sammen med salg og registreres i Visma ved synkronisering. 

Salg

PressisPOS godtar betalinger på kontant, bankkort og kredittkort. Betalingene blir ført etter kontoplan fra regnskapssystemet. Programmet er integrert med betalingsterminaler fra Point og inkluderer avstemming fra terminalen på dagsoppgjøret. Løpende ordre kan opprettes på registrerte kunder, som enten kan bli betalt i kassa senere eller behandles videre i Visma. Systemet lar deg opprette forskjellige brukere, som har en rekke egendefinerte rettigheter, som for eksempel tilgang til prisendringer og rabatter.  

PressisPOS

Rapporter

Dagsrapporter hentes direkte ut av kassa på slutten av dagen, under utførelse av Dagsoppgjør (Z-rapport). Kontantsalg registreres i regnskapet per dagsoppgjør, og blir øyeblikkelig bilagsført ved synkronisering. Utover dette tilbyr kassasystemet salgsrapporter som kan hentes ut til enhver tid. 

 

Kasseloven    

Skatteetaten kommer med nye forskrifter for utvikling og bruk av kassasystemer som trer i kraft f.o.m 1.01.2017. Forskriftene er oppdatert i det formål at svart virksomhet i henhold til kontantsalg lettere skal kontrolleres. Alle virksomheter som driver kontantsalg er pålagt å benytte kassasystemer som opprettholder disse forskriftene f.o.m 01.01.2019. Kravene omfatter hovedsakelig innføring av nødvendige opplysninger i X- og Z-rapport, samt sikring av elektronisk journal. Versjon 2.0 av PressisPOS vil oppfylle alle kravene fra staten og vil våre oppdatert innen det nye lovverket trer i kraft.


Les mer om Pressis POS, eller ta kontakt.

 

Visma eAccounting

Visma eAccounting er et nettbasert regnskapssystem som tilbyr tjenester som fakturering, kundehåndtering og artikkel/produkthåndtering. Systemet gir deg oversikt og kontroll over dine kunder, med full håndtering av fakturaer og reskontroer, i tillegg til et utvidet produktregister. Utover dette finnes det muligheter for oppgraderinger som blant annet inkluderer tjenester som full regnskapshåndtering, prosjekter og lønnsslipper.

Visma eAccounting

Salg

Salgsmodulen i Visma eAccounting lar deg behandle og fakturere ordre, samt justere og kontrollere kunde- og artikkelregister. Ordre opprettes per individuelle kunde, og inkluderer opptil flere ordrelinjer med artikler fra systemets database. Ordrebekreftelser og fakturaer kan skrives ut eller sendes direkte til kunde per e-post.

Modulen gir deg en god oversikt over ubehandlede ordre, utestående fakturaer og fullførte ordre. Betalinger registreres direkte på ordre ved et par tastetrykk, og blir deretter automatisk bilagsført. Modulen kommer komplett med hovedbok, hvor man kan kontrollere alle bilagsføringer fordelt på bankkontoer, inkludert oppgjør fra kassasystemet.

Kunder og artikler

Visma eAccounting tilbyr et komplett register av artikler. Her kan man fordele produkter i grupper, angi priser og mva, samt lagerbeholdninger. Alle nye produkter og endringer kan synkroniseres med PressisPOS. Artikler kan inkluderes i ordre fra regnskapssystemet, samt salg på kassa. Kundeadministrasjonen lar deg opprette og kontrollere kunder registrert i systemet. Her kan man legge inn kontaktinformasjon, privat og firmakunde og spesifikke betingelser for levering og betaling av ordre.

Les mer om Visma eAccounting her

 

Pressis AS

Trollåsveien 4, 1414 TROLLÅSEN • Telefon: 21 53 03 00 •E-post:post@pressis.com