a24b87ca74
0 varer
SettingsManage template
Logg inn X

Litt om Pressis Consulting

 

Pressis Consulting DA ble etablert i mars 2003. Gründerne har lang erfaring fra databransjen og har selv jobbet i Mamut i til sammen 18 år. Vi har hele tiden hatt kundefokus og har levert alt ifra stor til små løsninger. Dette har gitt oss et innblikk i flere typer løsninger og gitt oss en forståelse at det er ingen kunder som er for små. Vi har satt alle kundene likt og prøver å gi det beste vi kan av oss. Dette har ført til at vi i dag har mange fornøyde kunder som benytter seg av våre tjenester og løsninger.

 

I hele Pressis Consulting DA/AS sin historie har vi vunnet nesten alle salgs konkurranser hos Mamut, vi tror at grunnen til dette er vår kjennskap i Mamut produktene samt en helhetsforståelse av kundens behov.

 

Kjernepersonell må ta seg av disse problemene og da mister de tid/fokus til sitt hovedområde. Dette koster bedriften tid og penger, mer enn det de fleste bedriftene er klar over.

 

Forretningsideen vår er basert på å yte konsulenttjenester og rådgivning til disse bedriftene, til en akseptabel pris.

 

Målet vårt er å ha fornøyde kunder. Mottoet vårt er:

 

” Vi skal alltid være konkurrerende på pris, med kvalitet i høysete.”

 

Vi mener at det er viktig å ha kun en leverandør å forholde seg til. Dermed leverer vi Software, nettverk, sikkerhet, hardware og rådgivning innen dette.

Use Edit button to edit content
Use Edit button to edit content

Pressis AS

Trollåsveien 4, 1414 TROLLÅSEN • Telefon: 21 53 03 00 •E-post:post@Pressis.com